проект BG-RRP-3.005-2760-C01

проект BG-RRP-3.005-2760-C01

АУТОИНС.БГ ЕООДизпълнява проект BG-RRP-3.005-2760-C01, Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия, процедура: BG-RRP-3.005 - Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и
4 причини за намаляване живота на акумулатора

4 причини за намаляване живота на акумулатора

Сред причините за по-ранно извеждане от строя на акумулатора, за които не много шофьори не подозират са:Неблагоприятна външна температура:- прегряването на акумулатора може да доведе до сулфатизация и корозия във вътрешността 
Как правилно да се грижим за климатика на автомобила?

Как правилно да се грижим за климатика на автомобила?

Използването на климатика води до образуванто на влага във въздуховодите. В тази влажна среда, когато се спре въздушният поток се образува благоприятна среда за разпространението на бактерии и плесен.

авточасти онлайн

Сайт за качествени авточасти онлайн на отлични цени. Аутоинс.бг предлага на своите клиенти бърз внос на качествени авточасти от широк кръг доставчици в Европа.

Всички авточасти са с гарантиран произход. При нас ще намерите богат избор от авточасти на отлични цени. 

Къде да купя авточасти?

Къде да купя авточасти - безспорно това е един актуален въпрос за много хора в момента. Това е напълно очаквано, тъй като броят на автомобилите постоянно се увеличава, а изборът на качествено и изгодно предложение става  все по-труден.

Много хора предпочитат официалните представителства, които в повечето случаи предлагат неоправдано завишени цени. Съществува мнение, че само официалният дилър може да предлага оригинални авточасти, а всички други предложения в търговската мрежа са второ качество. Това разбира се не означава, че един съединител произведен от LUK или SACHS не е оригинален. Kупувайки например съединител от официален дилър, отваряйки опаковката много клиенти разбират, че производителят отново е LUK или SACHS. Това важи за повечето основни групи авточасти - дискове и накладки (произвеждат ги основно ATE, HONEYWELL и др.), амортисьори (KYB, SACHS, MONROE, BILSTEIN), окачване (LEMFORDER), трансмисия (LUK, SACHS, VALEO).

Много често в магазин едни амортисьори BILSTEIN например с 5 години гаранция, са двойно по-евтини отколкото оригиналните при официалният дилър, които пак са произведени от BILSTEIN и на практика са същите.

Затова според нас най-разумно би било винаги да се сравнява качеството и цената на авточастите в търговската мрежа и официалните дилъри.

Един търговец с история и добра репутация предлагащ известните марки авточасти на конкурентни цени, в повечето случаи може да се окаже оптималният избор цена -качество.

За разлика от много търговци физически лица по форумите, и рискови онлайн магазини, Аутоинс е фирма с дългогодишен опит и разполага с магазин в София. Даваме гаранция за предлаганите авточасти. 

Не на последно място разполагаме с професионаелн екип, който може да ви насочи към правилният избор и да ви консултира правилно.


Намерете лесно и удобно необходимите авточасти в нашия каталог, ако се затруднявате да откриете някоя авточаст - ще получите коректно професионално консултиране, добро отношение и бърза доставка.

Осигуряваме бърза и удобна доставка на авточастите с Еконт на територията на цялата страна. Сроковете са от 1 до 2 дни за наличните на склад в България авточасти, срокът за доставка на автчоастите, които се внасят от складове в Германия, Австрия, Унгария и др. е от 3 до 5 дни. 

Всички авточасти се изпращат с опция преглед в Еконт преди заплащането им. Аутоинс предлага доказана с години коректност, качество, професионализъм и бързо обслужване.

Авточастите предлагани от Аутоинс са с гарантирано качество и произход. Аутоинс предлага голям избор на авточасти за ходова част, техническо обслужване, едрогабаритни авточасти и различни автоаксесоари. Всички авточасти са сертифицирани, което Ви осигурява качество и грижа за вашият автомобил.

Всички авточасти се изпращат с опция преглед, плащане с наложен палтеж, право на връщане и бързо възстановяване на сумата в случай на връщане на поръчаните авточасти.

Дългогодишният ни опит и професионален екип в търговията с авточасти, ще ви помогне бързо и лесно да направите правилен избор.

Предлаганите от Аутоинс авточасти са с ниски цени, поради партньорството с водещи европейски фирми лидери в търговията с авточасти.

В интернет магазина ще намерите лесно и удобно меню за намиране на търсените авточасти по марка и модел на вашия автомобил. Повечето представени в каталога авточасти съдържат описание, размери, изображение и цена. В случай, че не откриете търсените от Вас авточасти нашите консултанти с богат опит на тел. 0886958111/0988863035 ще Ви помогнат да направите точният избор.

Предлагаме авточасти за леки автомобили, тежкотоварни МПС, строителна техника и мотоциклети. 

За редовни клиенти фирмата ни предлага система за прилагане на допълнителна отстъпка за предлаганите авточасти и аксесоари .

Цените в нашият онлайн магазин са с около 20% по-ниски в сравнение със стандартните магазини за авточасти, поради оптимизирането на логистични процеси.

Предлагаме авточасти  от водещите световни производители, като LEMFORDER, INNA, SACHS, LUK, VALEO, ASHIKA, ATE, FEBI BILSTEIN, MAHLE, BOSCH и др.

LEMFORDER - световен лидер за производство на първокласни авточасти за ходова част и окачване, които гарантират преди всичкото безопасност, удължен живот и максимален комфорт. От особено значение е авточастите използвани в окачването да имат много високо качество, затова автомобилните производители избират компанията LEMFORDER, като един от основните доставчици за серийното производство. Компанията LEMFORDER прилага уникални методи на изпитание на качеството и сигурността на произвежданите авточасти. Гарантира се устойчивостта на авточастите от износване, надеждност при високи натоварвания. Компанията LEMFORDER гарантира абсолютна надеждност на цялата гама произвеждани авточасти.

ASHIKA е търговска марка на групата JAPANPARTS, която е на пазара от 1989 като лидер на пазара на авточасти за азиатските автомобили. Гамата авточасти произвеждани от ASHIKA, включва филтри, дискове и накладки, хидравлични компоненти, съединители, авточасти за ремъчно задвижване, авточасти и компоненти за двигателя, авточасти за електрическата система.

SACHS - авточастите на SACHS се произвеждат по най-новите технологии от висококачествени материали и се отличават с повишена надеждност. Точно това прави SACHS надежден партньор на водещите автомобилни производители и те избират авточастите произвеждани от SACHS - амортисьори и съединители за първоначално вграждане. Всяка година 10 милиона нови транспортни средства, снабдени със съединители SACHS и амортисьори SACHS излизат от заводите. Съединителите и амортисьорите SACHS, покриват широк кръг автомобили - на европейските и азиатските пазари. Авточастите предлагани под марката SACHS се произвеждат в съответствие със сертификат за качество по регламент на ЕС N461/2010 г.