Доставка на авточасти

ДОСТАВКА: Ние доставяме авточасти на цялата територия на Република България. Изпращаме с "ЕКОНТ", заплаща се на куриера при получаване. Всички авточасти се изпращат с опция преглед на пратката. Доставката е 5.00 лв. до офис на "Еконт". Закупените авточасти могат да бъдат доставени на посочения от клиента адрес срещу такса от  7 лв. Закупените авточасти, ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес във формата за поръчка. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от наш служител, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. В случай, че желаят фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона. Фиксираният час за доставка може да оскъпи цената на доставката от куриера и в този случай тази разлика е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на куриерската фирма, като посочат това в полето за коментар от формата за поръчка.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ АВТОЧАСТИ: Всеки потребител, който е закупил авточаст чрез този сайт (онлайн магазин), може да върне тази авточаст в срок от 14 дни, считано от получаването, без да дава каквото и да е обяснение и без да дължи каквото и да е обезщетение. Повече подробности можете да прочетете в раздел "Условия за ползване", достъпен от менюто горе в ляво.

ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД: Всички авточасти, предлагани от Аутоинс.Бг ЕООД са закупени от официални дилъри и представители в България и Германия и ние разполагаме с документи за произхода на всеки един продукт! Целта ни е цените да са максимално доближени до тези на водещи немски онлайн магазини (което лесно може да се провери!).

СРОКОВЕ: Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността на авточастите и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката по e-mail или с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните авточасти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия Магазин .

ПЛАЩАНЕ: Плащането не е авансово - продуктите се заплащат с наложен платеж на куриера при получаване след преглед на патката. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път или чрез уеб-базирани системи за разплащания. Всички цени на сайта са с включен ДДС.

ЗА НАС: Нужната информация за нас е както следва: "АУТОИНС.БГ" ЕООД, търговско дружество, регистрирано съгласно българското законодателство, EИК: 201352946. Телефонен номер на управителя на дружеството: 0888 405 826 - Тео Янков. Дружеството е регистрирано по ЗДДС. Адресът на дружеството е достъпен от меню "Контакти". Контролен орган: Комисия за защита на потребителя - тел. 0700 111 22 "АУТОИНС.БГ" ЕООД е фирма, която се занимава изключително с автоконсумативи и автоподдръжка. Ние предлагаме всякакви видове авточасти, но асортимента акцентираме върху текущите разходи върху автомобила: застраховки, гуми, филтри, акумулатори, накладки, стелки, ремъци, антифризи и пр.

ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ: За да поръчате авточасти от нас не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Ние имаме нужда единствено от данните, които са ни нужни за да извършим доставката, както и да оформим плащането и рекламационните условия. "АУТОИНС.БГ" ЕООД е регистрирано като администратор по закона за защита на личните данни и ние уважавамe личния живот на потребителите, посещаващи нашия уеб сайт. Още за поверителността и защитата на личните Ви данни можете да откриете ТУК.

РЕКЛАМАЦИИ: Съгласно изискванията на Закона за защита на потребителите, "АУТОИНС.БГ" ЕООД приема рекламации в предвидения законов срок. Тъй като на сайта се предлагат единствено потребими вещи, които не подлежат на ремонт, ние се задължаваме незабавно да подменим стоките, които не съответстват на договора за продажба. Всички претенции, свързани с недостатъци на предлаганите от нас продукти, ние ще отправяме към съответните доставчици, без да ангажираме клиента по какъвто и да е начин с това. Рекламация се заявява на адреса на нашия магазин в гр. София, упоменат по-долу. В случай, че нямат местожителство в гр. София, клиентите ни могат да уговорят и друг начин и място за заявяване на рекламациите на посочените телефони за контакт. При всички случаи, всяка една рекламация ще бъде вписана в регистъра на рекламациите съгл. изискването на чл. 127, ал. 2 и 3 ЗЗП.

МАГАЗИН: "АУТОИНС.БГ" ЕОД е фирма, която извършва търговия с авточасти изключително и предимно през интернет. Фирмата поддържа магазин в гр. София, жк. Редута Слатина, ул. Кобилино Бранище 18, /кръстовището на ул. Атанас Узунов и ул. Велчо Атанасов/.