Доставка на авточасти

ДОСТАВКА

Изпращаме с "ЕКОНТ", с опция преглед, заплащате на куриера (в брой или с карта).

Доставката до офис на Еконт е 5.00 лв.

При поръчка на моторно масло от онлайн магазина ни www.motorni-masla.net поръчките се обединяват в една.

Доставката до адрес е 6.90.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ АВТОЧАСТИ: Всеки потребител, който е закупил авточаст чрез този сайт (онлайн магазин), може да върне тази авточаст в срок от 14 дни, считано от получаването, без да дава каквото и да е обяснение и без да дължи каквото и да е обезщетение. 

ВАЖНО – когато имате съмнение дали дадена авточаст е подходяща за вашия автомобил експертите ни ще направят проверка по номер на рама и ще бъдете сигурни, че той е съвместим.

ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД: Всички авточасти, предлагани от Аутоинс.Бг ЕООД са с гарантиран произход. Целта ни е цените да са максимално доближени до тези на водещи немски онлайн магазини (което лесно може да се провери!).

СРОКОВЕ: Срокът за комплектоване на поръчката е от работен ден и зависи от наличността на авточастите и адреса за доставка. Повечето авточасти се изпращат в деня на заявката. В случай, че поръчаните авточасти се намират в склад в Германия доставката отнема три работни дни. Клиентите се информират с телефонен разговор за срока и условията на доставката. След потвърждаване на наличността, поръчаните авточасти при желание могат да бъдат получени и на място в нашия Магазин на адрес София ул. Велчо Атанасов 18 .

ПЛАЩАНЕ: Заплаща се на Еконт при получаване  – в брой или с карта. Всяка пратка изпратена от нас има опция безплатен преглед!